Kiinteistön huoltopalvelut

Työmme tarkka laatu ja tinkimätön tarkkuus on hioutunut jo 20 vuoden ajan. Nykyisin lukuisiin kiinteistön huoltopalveluihimme kuuluu muun muassa perinteiset talonmiestyöt, ruohonleikkaus ja vihertyöt, liukkauden torjunta ja auraus, sekä siivouspalvelut.

Tien huoltopalvelut

Tien huoltopalveluihimme kuuluu kesäisin muun muassa lanaus ja pölynsidonta, näkyvyysalueiden ja pientareiden huolto ja talvisin auraus ja liukkauden torjunta. Tarjolla on myös lukuisia muita tarpeellisia palveluita.

Siivouspalvelut

Siivoustyöt ovat meille kunnia-asia. Meillä on 30 vuoden kokemus siivouksesta ja hoidamme työt tarkkuudella ja ammattitaidolla. Monipuolisiin siivouspalveluihimme kuuluu esimerkiksi kotien, toimistojen, teollisuus- ja tuotantotilojen siivous, sekä rakennus- ja loppusiivous.

Höyrysulatus

Yksi tunnetuimmista palvelumuodoista on hyörysulatus. Höyrysulatuksella voidaan poistaa jäätää muun muassa talvella jäätyneistä ojarummuista. Mahdollistamme nopeaa palvelua kiireisissäkin tilanteissa, joissa jää on edessä.

Imuvaunu ja painehuuhtelu

Imu- ja painehuuhteluvaunulla saamme puhdistettua ja huollettua putkistot mökeillä ja kiinteistöissä.

Muut palvelut

Tarjoamme yllämainittujen palveluiden lisäksi paljon muitakin palveluita. Teemme esimerkiksi pienimuotoista maanrakennusta, korkeapainemaalauksia, lämmönhuoltotöitä, trukkinostoja, kantojen jyrsintää, työkoneiden vuokrausta ja rakennustöitä.

© Copyright reserved by TS-Kiinteistöpalvelut Oy || Lujukalliontie 5 19650 Joutsa Puh. 050-3688024 tai 0400-462636